پاسخ به سؤالات متداول درباره رژیم کتوژنیک

فهرست مطالب
رژیم کتوژنیک به عنوان رژیمی با کربوهیدرات کم و سرشاز از چربی شناخته میشود. در رژیم کتوژنیک میزان کربوهیدرات کاهش پیدا میکند و چربی جایگزین کربوهیدرات میشود.در اینجا به تعدادی از رایجترین سؤالات درباره رژیم کتوژنیک پاسخ داده شده است.
1. آیا میتوانم دوباره کربوهیدرات مصرف کنم؟
بله. اگرچه مهم است که در ابتدا میزان کربوهیدرات را به میزان قابلتوجهی کاهش دهید بعد از 2-3 ماه میتوانید در موارد خاصی کربوهیدرات بخورید – فقط بلافاصله بعدازآن به رژیم غذایی برگردید.
2. آیا ماهیچههایم را از دست خواهم داد؟
در هر رژیم غذایی خطر از دست دادن مقداری عضله وجود دارد. بااینحال، مصرف پروتئین زیاد ممکن است در به حداقل رساندن کاهش عضلات کمک کند، بهخصوص اگر وزنه بزنید.
3. آیا میتوانم از طریق رژیم کتوژنیک عضله سازی کنم؟
بله اما ممکن است بهاندازه یک رژیم غذایی با کربوهیدرات مؤثر نباشد.
4. چه مقدار پروتئین میتوانم بخورم؟
پروتئین باید متوسط باشد، زیرا مصرف بسیار زیاد میتواند باعث افزایش سطح انسولین و کاهش کتون شود. احتمالاً حدود 35٪ از کل کالری دریافتی برای پروتئین کافی است.
5. ادرار من بوی میوه میدهد. چرا اینگونه است؟
به دلیل دفع محصولات جانبی ایجادشده در طی کتوز است.
6. نفسم بو میدهد. چکار میتوانم بکنم؟
اینیک عارضه جانبی رایج در رژیم کتوژنیک است. سعی کنید آب با طعم طبیعی بنوشید یا آدامسهای بدون قند بجوید.
7. شنیدهام کتوز بهشدت آسیبزننده است. آیا این درست است؟
افراد اغلب کتوز را با کتواسیدوز اشتباه میگیرند. مورد اول طبیعی است، درحالیکه مورد دوم فقط در دیابت کنترل نشده رخ میدهد.کتواسیدوز خطرناک است، اما کتوز در رژیم کتوژنیک کاملاً طبیعی و سالم است.
8. من مشکل هضم و اسهال دارم. چه میتوانم بکنم؟
این عارضه جانبی رایج معمولاً بعد از 4-3 هفته رفع میشود. چنانچه ادامه پیدا کرد، سعی کنید مقدار بیشتری سبزیجات با فیبر بالا مصرف کنید. مکملهای منیزیم همچنین میتوانند به رفع یبوست کمک کنند.
منبع: Healthline
در اپلیکیشن بهزی همیشه میتوانید با پزشک و درمانگر خود مشاوره کنید و از توصیههای درمانی برای بهبود کاملتر استفاده کنید.
از داروخانه آنلاین بهتیام نیز میتوانید مکملها و محصولات سلامت موردنظر خود را آنلاین تهیه کنید. در مسیر سلامتی و خودمراقبتی همراه شما هستیم.
این مطلب صرفاً جنبه آموزشی دارد و نباید جایگزینی برای تشخیص و درمان توسط پزشک قلمداد شود. هرگز عمل به توصیههای پزشک را بهدلیل مغایرت با مطالبی که میخوانید، به تأخیر نیندازید یا نادیده نگیرید.