لایو 13 بهزی: خودمراقبتی وسواس فکریجبری بخش 2 با دکتر محمدامین ستاری

تیم بهزی تلاش میکند در کنار آموزش بیمار، پایش مسیر بهبود و پیگیری درمان (فالوآپ) او، از بهترین روشهای خودمراقبتی و درمان بیماریهای مختلف در سراسر جهان آگاه باشد. در همین راستا در کنار ارائه خدمات روزانه به بیماران در اپلیکیشن کاربر و بیمار، آخرین یافتهها و اطلاعات جدید در حوزه خودمراقبتی را در قالب لایو گفتوگو با متخصصان، به مخاطبان خود معرفی میکند.
در بخش سیزدهم بخش دوم لایو بهزی تصمیم گرفتیم تا با همراهی آقای دکتر محمد امین ستاری – متخصص اعصاب و روان، به بررسی روش های خودمراقبتی در بیماری های روان و وسواس فکری جبری به صورت کلی و در دوران قرنطینه بپردازیم چون سلامت روان بخش قابل توجهی از سلامت و کیفیت زندگی در جهان است و در بهزی هم کاربران تا حدی زیادی با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند و برنامه مراقبتی اضطراب و مدیریت استرس دومین برنامه محبوب درخواستی کاربران در اپلیکیشن بهزی است.
محتوای گفتوگو درباره وسواس
- مروری بر چیستی وسواس فکری- جبری و علائم آن
- بررسی درمان های مناسب برای وسواس
- نقش خانواده در درمان وسواس
- نقش آموزش بیمار و پیگیری درمان (فالوآپ) در درمان وسواس
- آیا بدون دارو احتمال بهبود وسواس وجود دارد؟
- آیا عوامل ژنتیکی رو شانس ابتلا به وسواس تاثیر دارند؟
- روش CBT و نقش آن در بهبود وسواس فکری -جبری
در اپلیکیشن بهزی همیشه میتوانید با پزشک و درمانگر خود مشاوره کنید و از توصیههای درمانی برای بهبود کاملتر استفاده کنید.
از داروخانه آنلاین بهتیام نیز میتوانید مکملها و محصولات سلامت موردنظر خود را آنلاین تهیه کنید. در مسیر سلامتی و خودمراقبتی همراه شما هستیم.
این مطلب صرفاً جنبه آموزشی دارد و نباید جایگزینی برای تشخیص و درمان توسط پزشک قلمداد شود. هرگز عمل به توصیههای پزشک را بهدلیل مغایرت با مطالبی که میخوانید، به تأخیر نیندازید یا نادیده نگیرید.