قسمت 4 پادکست بهزی، بخش 2: خودمراقبتی در دیابت

شنونده های عزیز پادکست بهزی سلام
همان طور که در نوشته های قبل در مورد سبک زندگی دیابت صحبت و هدف بهزی از ایجاد پادکست ها و معرفی آن پرداختیم، در بخش دوم پادکست بهزی هم به ادامه صحبت های یک پزشک در مورد بیماری دیابت میپردازیم. در قسمت گذشته اولین بخش از گفتگوی تیم بهزی با خانم دکتر مریم مقیمی رو شنیدید. با توضیحات خانم دکتر متوجه شدیم که دلیل اصلی ابتلا به دیابت چیست و به دلیل عدم کارایی کدام قسمت بدن، ظهور این بیماری ممکن است رخ دهد.در قسمت قبل شنیدیم که اگر به این بیماری مبتلا هستیم، به چه نحو باید سبک زندگی خودمان را در بخش هایی مثل محیط زندگی و خواب مدیریت کنیم. در این قسمت هم به ادامه روش ها و راه کارهای خود مراقبتی در دیابت مثل تغذیه، وضعیت روحی و ورزش و تحرک میپردازیم ، بدون شک نکاتی که خواهید شنید نه تنها دراین بیماری بلکه در بیماری های زیاد دیگری هم میتواند برای شما مفید و راه گشا باشد
خیلی خوشحال هستیم که قسمت قبل مورد توجه شما قرار گرفته است و در انتظار دنباله این گفتگو هستید. اما اگر به هر دلیل موفق به شنیدن قسمت قبلی نشده اید، پیشنهاد میکنیم که ابتدا بخش اول پادکست چهارم را در سایت بهزی بشنوید سپس شما را به شنیدن قسمت دوم از این پادکست دعوت میکنیم،
در این قسمت مطالب زیر را خواهید شنید:
- داستان دیابت به زبان ساده
- علت اینکه بدن ما نسبت به جذب قند مقاوم میشود؟
- ترس بیمار از پزشک چقدر روی آزمایش ها تاثیر گذار است ؟
- نغذیه، خواب، روحیه و تحرک چقدر روی سلامتی بیمار تاثبر گذار است؟
- آیا هوای آلوده میتواند روی بیماران تاثیر گذار باشد؟
- درمانگران حاذق چطور باید دیابت را درمان کنند؟
- کلیه ها در دیابت چه وظیفه ای را بر عهده دارند؟
- افراد مبتلا به دیابت چطور میتوانند از خود مراقبت کنند؟
از شما دوستان عزیز میخواهیم که اگر در زمینه موضوعات و روال برنامه نظرو پیشنهادی دارید همیشه از طریق مسیر های مکاتبه با ما در سایت در ارتباط باشید.
از شما دعوت میکنیم شنونده بخش دوم پادکست چهارم بهزی باشید.
منبع: NIH , MayoClinic
در اپلیکیشن بهزی همیشه میتوانید با پزشک و درمانگر خود مشاوره کنید و از توصیههای درمانی برای بهبود کاملتر استفاده کنید.
از داروخانه آنلاین بهتیام نیز میتوانید مکملها و محصولات سلامت موردنظر خود را آنلاین تهیه کنید. در مسیر سلامتی و خودمراقبتی همراه شما هستیم.
این مطلب صرفاً جنبه آموزشی دارد و نباید جایگزینی برای تشخیص و درمان توسط پزشک قلمداد شود. هرگز عمل به توصیههای پزشک را بهدلیل مغایرت با مطالبی که میخوانید، به تأخیر نیندازید یا نادیده نگیرید.