قسمت 9 پادکست بهزی: خود مراقبتی در لوپوس از زبان یک بیمار

به جای لوپوس به المپیک فکر میکنم!
در این پادکست میخواهیم در مورد بیماری لوپوس صحبت کنیم. لوپوس نوعی از بیماریهای خود ایمنی است که در آن سیستم دفاعی بدن، به اشتباه علیه ارگانها و بافتهای داخلی خودی عمل کرده و بهآنها آسیب میرساند. این بیماری اغلب پوست و چندین اندام داخلی را درگیر میکند و افراد مبتلا دورههایی از بهبودی و فعال شدن بیماری رو حس میکنند. جالب است بدانیم که زنان در مقابل این بیماری دهبرابر بیشتر از مردان آسیبپذیرند و تحقیقات بسیاری زیادی در سرتا سر جهان در مورد این بیماری در حال انجام است.
منشأ این نقص ایمنی تاکنون شناخته نشده است و نمیدانیم چرا و به چه دلیل دستگاه ایمنی بدن بر علیه خودش شروع به فعالیت میکند. پژوهشگران حدس میزنند که عامل بروز این بیماری احتمالاً نوعی ویروس یا پرتو فرابنفش است و صد البته که عوامل ژنتیکی در این مورد موثر هستند. بر اساس تعدد حضور بیماران با این اختلال در سیستم ایمنی، در بهزی در این قسمت از پادکست سعی کردیم نگاهی بیندازیم به زندگی یکی از افراد مبتلا، تا بیشتر از چالش ها و مشکلات زندگی با این بیماری بدانیم با دغدغه های روزمره این افراد بیشتر آشنا بشویم و ببینیم چه اقدامات خود مراقبتی میتواند در کیفیت زندگی آنها تاثیر گذار باشد.
در این قسمت در خدمت خانم متولی زاده عزیز هستیم تا بیشتر با روش موفق همزیستی و کنترل بیماریشان آشنا بشویم. این بانوی پرتوان با وجود اینکه به واسطه بیماری دارای نقص عضوی شدند اما با اراده تر و مصمم تر از همیشه به زندگی ادامه میدهند. به جرات میتوانیم بگوییم که همه تیم بهزی بسیار تحت تاثیر انرژی مثبت و نگاه مهربانانه ایشان قرار گرفتیم و شنیدن حرف هایشان برای ما بسیار شیرین و آموزنده شد.
از شما هم دعوت میکنیم تا با ما در این گفتگو همراه باشید تا ببینید با چه سبک زندگی میشود به جای فکر به لوپوس به مدال در المپیک فکر کرد.
لطفا این پادکست رو به دوستان و آشنایانی که به این بیماری مبتلا هستند معرفی کنید تا بتوانند امیدوارانه تر به زندگی ادامه بدن.
با ما همراه باشید
در اپلیکیشن بهزی همیشه میتوانید با پزشک و درمانگر خود مشاوره کنید و از توصیههای درمانی برای بهبود کاملتر استفاده کنید.
از داروخانه آنلاین بهتیام نیز میتوانید مکملها و محصولات سلامت موردنظر خود را آنلاین تهیه کنید. در مسیر سلامتی و خودمراقبتی همراه شما هستیم.
این مطلب صرفاً جنبه آموزشی دارد و نباید جایگزینی برای تشخیص و درمان توسط پزشک قلمداد شود. هرگز عمل به توصیههای پزشک را بهدلیل مغایرت با مطالبی که میخوانید، به تأخیر نیندازید یا نادیده نگیرید.